2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Haskiukai!!!.... Huskies!!!!

Sveiki :)
Per mano gimtadienį (lapkričio 23d., pernai 2009metais) gimė 8 nuostabūs haskiukai :) Mano Nora išaugino puikius haskiukus :) dabar jie visi jau turi naujus namučius. Visi buvo savaip puikūs, tokie mieli, linksmi, žaismingi ir kiekvienas su savo charakteriu :) Galia ir liūdna buvo su jais po truputi išsiskirti, tačiau pasidarė lengviau ir ramiau namie :).
Štai kelios akimirkos su šuniukais :) Beja, gimė 3 berniukai ir 5 kalytės (tarp jų viena ruda su žydromis akytėmis :) )
pirma diena :)















Hi!
I wanted to share with my latest joy - huskies :) On my birthday (november 23 d. in 2009) my husky Nora gave birth to 8 little huskies :) 3 boys, 5 girls (one of them is brawn with blue eyes :) ) It was sad then I had to say goodbye to them... but I'm happy for them too , that they have new homes :) So, there are some photos of them (above);)

Bye ;)

Iki ;)

2010 m. sausio 8 d., penktadienis

Laimingų Naujųjų Metų! Ir nauji pažadai...Happy New Year! And my new promises...



Sveiki visi ! :)
Su praėjusiom šventėm! Laimingų ir sėkmingų šių naujiųjų metų jums linkiu! ;)
Šį kartą pradedu blog'ą rašyti lietuviškai. :) (vis tiek dauguma mano "sekėjų" lietuviai:) )
Nauji metai, nauja pradžia :) Taigi šiemet pasižadu vesti šį blog'ą reguliariai :) na bent jau tikrai stengsiuosi tai įvykdyti :) Taip pat noriu pasižadėti daugiau dirbti ir kurti, nes pastaraisiais metais tai buvo kiek apleista (kogero dėl mano tinginystės)...
Susikaupė ir darbelių iš praeitų metų, kurių dar nerodžiau :) ir smagių (ir ne tik) įvykių...Bet norėčiau apžvelgti ir įkelti 2 darbus iš praeitų metų ir pasidžiaugti haskiukais, kurie greitiai iškeliaus į naujus namučius.. :)

Ilgai netempiant gumos demonstruoju mozaiką - šulinio dangtį (apie kurį buvau rašiusi pernai) "Driežas"pabaigtą 2009 vasarą :)(mosaic made on top of well (or manhole) "Lizard" made on 2009 summer)


Ir šilkinė skarelė, kurią sukūriau po ilgai lauktos svajonių kelionės į Barseloną :)2009 vasara.
(silk scarf made on 2009 summer, inspired by visit in Barcelona)


na tai kolkas tiek :) vėliau pasidalinsiu labai maloniu patirimu- haskiukais ;)
Sėkmės!